Berichten rond het bestuur van de VERON afdeling Eindhoven (A13)

Henry PA3EWG neemt afscheid als penningmeester

Afscheid Henry

Op 25 januari 2016 tijdens de bijeenkomst van de Veron A13 voor de jaarvergadering staat onze voorzitter Henk Hamoen uitgebreid stil bij het aftreden van Henry als penningmeester en lid van het afdelingsbestuur. Van 12 februari 2001 tot 25 januari 2016 was Henry lid van het bestuur: ruim 15 jaar! Daarvan was hij sinds medio 2004 tevens penningmeester: meer als 10 jaar heeft hij op onze portemonnee gepast!

Naast het beheren van de financiën was Henry op nog veel meer fronten actief: het regelen van de bus voor de excursies, afspraken maken met ’t Slot, kassa bij de veilingen, fotograaf bij de lezingen, hapjes bij de nieuwjaarsborrels, opruimen shack’s van SK’s, verzorgen van de beker bij de VPK wedstrijden, Elektor-live stand bemanning en nog veel, veel meer.

Onder luid applaus krijgt Henry als dank voor zijn enorme inzet een kadobon en attentie voor zijn vrouw (voor de gezelligheid bij vergaderingen bij hen thuis) overhandigd.

Afscheid Henry PA3EWG

 

 

 

 

 

 

afscheid PA3EWG 1 afscheid PA3EWG 2 afscheid PA3EWG 3

Karel PA0KMS neemt afscheid op Huishoudelijke vergadering – 27 januari 2015

Karel is al zo lang een vaste waarde in het bestuur van de Veron afdeling Eindhoven, dat we even goed moesten nadenken wat de juiste getallen waren. 13 jaar was hij secretaris, en 19 jaar ben je een onderdeel geweest van het bestuur. De fotos die zijn gemaakt tijdens de huishoudelijke vergadering staan hieronder. Misschien zien we Karel dan niet meer in de bestuursvergaderingen van de afdeling, we gaan je vast nog regelmatig horen in de zondagochtend ronde!